Enige bescheiden van de Notariële Commissie-Amsterdam tot onderzoek van gedragingen tijdens de bezetting; t.w. notulen van vergaderingen, circulaires ...

Identifier
MF766055
Language of Description
Dutch
Alt. Identifiers
  • NL-AsdNIOD/194a/1l
Dates
1 Jan 1945 - 31 Dec 1948
Level of Description
File
Source
EHRI Partner

Scope and Content

Enige bescheiden van de Notariële Commissie-Amsterdam tot onderzoek van gedragingen tijdens de bezetting; t.w. notulen van vergaderingen, circulaires en correspondentie, o. a. met leden van de Adviescommissie, alsmede de agenda van een vergadering van leden van de Ring Amsterdam van de Broederschap der Notarissen in Nederland en van de Vereniging van Notarissen in het Arrondissement Amsterdam (11 mei 1945), tijdens welke bovengenoemde Notariële Commissie zou worden ingesteld, mei 1945 -19 januari 1948.

Note(s)

  • OPENBAARHEID

  • Deze stukken zijn beperkt openbaar. Zij zijn slechts raadpleegbaar na verkregen toestemming van de directeur van het NIOD. Voor bezoekers die deze toestemming willen hebben, ligt een formulier bij de balie van de studiezaal van het NIOD.

This description is derived directly from structured data provided to EHRI by a partner institution. This collection holding institution considers this description as an accurate reflection of the archival holdings to which it refers at the moment of data transfer.