Tekst van een tweetal Koninklijke Besluiten (13 januari 1944) en (2 augustus 1945), houdende vaststelling van het Zuiveringsbesluit, een toelichting o...

Identifier
MF766044
Language of Description
Dutch
Alt. Identifiers
  • NL-AsdNIOD/194a/1a
Dates
1 Jan 1944 - 31 Dec 1945
Level of Description
File
Source
EHRI Partner

Scope and Content

Tekst van een tweetal Koninklijke Besluiten (13 januari 1944) en (2 augustus 1945), houdende vaststelling van het Zuiveringsbesluit, een toelichting op eerstgenoemd besluit en een circulaire inzake de zuivering van notarissen, alle stukken afkomstig van het Militair Gezag; voorts een tweede circulaire van het MG en een tweetal instructies van de Militaire Commissaris in de Provincie Noord-Holland voor de zuiveringscommissies aldaar, januari 1944 - 6 november 1945.

Note(s)

  • OPENBAARHEID

  • Deze stukken zijn beperkt openbaar. Zij zijn slechts raadpleegbaar na verkregen toestemming van de directeur van het NIOD. Voor bezoekers die deze toestemming willen hebben, ligt een formulier bij de balie van de studiezaal van het NIOD.

This description is derived directly from structured data provided to EHRI by a partner institution. This collection holding institution considers this description as an accurate reflection of the archival holdings to which it refers at the moment of data transfer.