Register van Duitse joden die het staatsburgerschap is ontnomen

Identifier
MF1032398
Language of Description
Dutch
Dates
1 Jan 1938 - 31 Dec 1939
Level of Description
Fonds
Source
EHRI Partner

Extent and Medium

1,0 meter, 8 dozen

Biographical History

Inleiding

Het register bestaat uit banden die aangevuld konden worden met nieuwe gegevens. Het was bedoeld als naslagwerk voor instellingen die informatie over de status van Duitse joden nodig hadden. Bij welke instelling dit exemplaar in gebruik was, is niet bekend.

Conditions Governing Access

Openbaarheid

Het archief is in zijn geheel beperkt openbaar. Het is slechts raadpleegbaar na verkregen toestemming van de directeur van het NIOD. Voor bezoekers die deze toestemming willen hebben, ligt een formulier bij de balie van de studiezaal van het NIOD.

Note(s)

  • Het register bestaat uit banden die aangevuld konden worden met nieuwe gegevens. Het was bedoeld als naslagwerk voor instellingen die informatie over de status van Duitse joden nodig hadden. Bij welke instelling dit exemplaar in gebruik was, is niet bekend.

  • Deze stukken zijn beperkt openbaar. Zij zijn slechts raadpleegbaar na verkregen toestemming van de directeur van het NIOD. Voor bezoekers die deze toestemming willen hebben, ligt een formulier bij de balie van de studiezaal van het NIOD.

This description is derived directly from structured data provided to EHRI by a partner institution. This collection holding institution considers this description as an accurate reflection of the archival holdings to which it refers at the moment of data transfer.